TD Metalcomp SRL, Brasov

Lideri in Sablare industrială, Vopsire în camp electrostatic, Sudură industrială și producție de Confecții metalice.

T.D. Metalcomp SRL este o companie cu capital mixt, avand ca baza o bogată expertiză în domeniul serviciilor de Sablare industrială, Vopsire în camp electrostatic, Sudură a structurilor metalice precum și fabricarea de confecții metalice și părți componente ale structurilor metalice.

Hala de producție, Utilaje și aparatură performantă

Instalație de Sablare

Hala Productie TD Metalcomp Brasov

Utilaje și aparatură performantă

Capacitate de producție

Dispunem de un spațiu de producție modern echipat cu utilaje performante ce ne permit sa furnizam servicii de calitate și promptitudine în respectarea termenelor agreate.

Compania dispune de capacități de producție la nivel industrial, o hala cu suprafața totala de 1300 mp cu acces auto in interior, o linie de sablare - vopsitorie industrială cu gabarit de 15m L lungime x 3m lățime pentru piese si structuri mari, mașini de sablat piese de dimensiuni reduse, cât și o linie de producție confecții metalice, macara, mașini de sudura și bancuri de prelucrare.

Sediul companiei este situat la intrarea in Brașov dinspre Cristian, oferind acces facil pentru transportul produselor ce necesita prelucrare.

De ce să ne alegeți pe noi ?

Echipa este compusă din muncitori calificați, pregătiți să vă ofere servicii profesionale si de calitate pentru toate liniile de activitate ale companiei.

Oferim consultanţă, eficienţa maximă și flexibilitate precum și o abordare individuală a clienților, ceea ce ne permite sa va oferim servicii ideale pentru nevoile dumneavoastra.

Servicii T.D. Metalcomp Brașov

Sericii de Sablare, Vopsitorie in camp electrostatic si Confecții Metalice oferite de compania noastră

Cere o cotație de preț pentru lucrarea ta!

Cere o ofertă!

Aveți de executat o lucrare? Suntem aici pentru dumneavoastră.
Contactați-ne și vom găsi împreună soluția optimă.

    history-about13