Sablare Industrială

De ce sablare?

Sablarea este una din cele mai optime modalități pentru a curăța și a elimina depunerile nedorite de pe suprafețele dure. Este utilizata în special pentru a elimina rugină, vopseaua, depunerile de grăsime sau cenușă și alte reziduuri de pe metal.

Sablarea abrazivă este procedeul de curățare a suprafețelor din metal, sticlă sau alte materiale dure prin propulsarea materialelor abrazive cu ajutorul aerului comprimat (nisip, bile de metal, soda, etc) direct pe suprafața ce trebuie curățată.

De ce să ne alegi pe noi?

Utilajele performante pe care le deținem permit reglarea presiunii de sablare și viteza de propulsie a abrazivului pe suprafața sablată, în funcție de specificul materialului şi necesitatea de curăţare a acestuia. fiind o acțiune controlată, ce permite obținerea rezultatelor dorite.

Personal calificat

Expertiză în domeniul serviciilor de Sablare industrială

Capacitate industrială

Deținem spațiu de producție și linie de utilaje de gabarit industrial 15m lungime

Servicii de calitate

Fiecare client este important pentru noi. Oferim calitate și rezultate optime.

Prețuri competitive

Utilaje performante ce ne permit sa oferim prețuri competitive fără rabat de calitate

Executam sablare cu alice metalice și diferite materiale abrazive, astfel încât vă vom oferi soluția optimă pentru diverse tipuri de lucrări, potrivite scopului acestora. Metoda de sablare și materialele abrazive folosite se vor stabili în urma consultării cu clientul în funcție de scopul lucrării.

Executăm servicii de sablare către clienți din diferite domenii industriale (auto, confecții metalice, construcții, transporturi, vopsitorii, industria turnătoriilor, industria navală, industria aeronautica etc.),  pentru:

  • curățarea suprafețelor și îndepărtarea depunerilor grele: vopsea, rugină, mucegai, ulei, adezive, latex, grăsimi, poliuretan, bitum, funingine, etc.;
  • netezirea suprafeței, pregătirea suprafeței pentru vopsire, tunning, recondiționare (ex: în industria auto);

TD Metalcomp oferă servicii de sablare atât pentru piese de dimensiuni mici și foarte mici (matrițe, jante piese auto, cadre, etc) cât și pentru echipamente de dimensiuni mari și foarte mari precum aparate și utilaje industriale, motoare, caroserii auto, componente metalice, etc.

Deținem în acest sens atât mașini de sablare de finețe pentru piese mici cât și o instalație industrială de gabarit 15m L x 3m

Inainte şi după

Exemple de piese înainte și după sablare

Cere o ofertă!

Aveți de executat o lucrare? Suntem aici pentru dumneavoastră.
Contactați-ne și vom găsi împreună soluția optimă.